Özel yapım mutfak senfoni. özel yapım mutfak senfoni servis

MÜKEMMEL BİR SENFONİ YAPISI

Symphony mutfak yelpazesi, mutfak profesyonellerinin , çeşitli bileşenlerini çalışma stillerine uyacak şekilde düzenleyerek ve uyarlayarak tam özgürlüğe göre özel bir ticari mutfak tasarlamalarını sağlar .

Geniş bir kalite yelpazesi, yüksek tasarımlı bileşenler, şekiller, boyutlar, tamamlayıcılar ve kaplamalar, pişirmenin tadını çıkarmak ve en zorlu damak zevkini tatmak için ideal aracı özelleştirmenizi sağlar.

içindeki özellikler

01

Alan optimizasyonu

Mevcut alanın optimizasyonu, şeflerin çalışma alanlarını uyarlamasına ve farklı bileşenleri kendi zevklerine uyacak şekilde düzenlemesine izin verir.

02
Mutlak konfor

Kullanıcı, blok bileşenlerinin en iyi şeklini ve konumunu seçer ve tanımlar, toplam konforu ve pişirme süresini ve sürecini kolaylaştıran ve optimize eden ideal bir mutfak üretir.
03
Maksimum güvenlik
Kalite ve hijyen standartlarına tam uyum, paslanmaz çelikten imal edilmiş resmi olarak yetkilendirilmiş bileşenlerin kullanımı, 80ºC'den düşük sıcaklıklara sahip dış paneller, tüm elektrikli elemanlarda pilot ışıkların ve göstergelerin kullanımı sayesinde maksimum güvenlik ve kalite, “masa güvenliği ”Gaz kaçaklarını, yuvarlak kenarları ve kenarları önler.
04
Sağlam ve çeşitli kaplama malzemelerinde mevcuttur
Tamamen paslanmaz çelikten yapılmış 3 mm kalınlığında sağlam bir tezgah ile kaliteli ve dayanıklı bir çözüm sunar.
Ayrıca, çok çeşitli kaplama malzemelerine sahiptir, yani bileşenler istenen estetiğe bağlı olarak inşa edilebilir.
Bask Izgarası
Senfoni

Eşsiz Bask Izgarası, hassas pişirmeyi doğal kömürle birleştirir. Çeşitli odun ve kömür kullanımı sayesinde ürün pişirme sırasında lezzetlendirilebilir. Izgara tasarımı, daha verimli pişirme sağlayan bir sıcaklık konsantrasyonuna izin verir.

Robata
Senfoni

Senfoninin üzerine yerleştirilmesi, dikey yapısı sayesinde farklı sıcaklıklarda odun kömürü ile pişirmeyi kolaylaştırır.

Kızartma ızgarası
Senfoni

Kavurma için uygun ızgara. Et ve balıkların hazırlanmasını kolaylaştıran mükemmel ısı dağılımı sunar. Solenoid valf tarafından kontrol edilen su ile damlama tepsisi kenarına.

Coup de Feu Katı Üst
Senfoni

Kademeli bir ısıtma yüzeyi sağlayan güçlü bir brülöre sahip büyük üst.

Gaz brülörleri
Senfoni

Paslanmaz çelik ızgaralı brülör (lake kaplamalı olarak mevcuttur), ateşleme için piezo elemanı ve su kanallı damlama tepsisi sistemi

İndüksiyon elemanları
Senfoni

İndüksiyon ocakları ve ızgaraları ile birlikte, tek tip ısı dağılımı ve düşük enerji tüketimi ile her bir gereksinim türü için farklı boyutlarda ve güç değerlerinde indüksiyon ocakları dahil edilebilir.

Kömür ızgaraları
Senfoni

Lav kayaları AISI-18/10 paslanmaz çelik boru şeklinde brülörler kullanılarak ısıtılır. Kayalar için ızgarayı destekleyin. Çıkarılabilir damlama tepsisi

Elektrikli fritöz
Senfoni

Güvenliği ve daha uzun yağ süresini garanti etmek için termostat ile kontrol edilir, yağın boşaltılmasına yardımcı olan bir destek ile donatılmıştır. Atık malzemenin içeri düşmesini önlemek için flanşlı bir kenar ile yüzeye gömülebilir.

Sous-vide ocak
Senfoni

Tüm üniteyi aynı sıcaklıkta tutan hassas elektronik sıcaklık kontrolü, dolaşımdaki su sistemi ile birlikte, düşük sıcaklıklarda (arasında) pişirme yapabilen hava geçirmez torbalarda kapatılmış yiyeceklerin sous-vide pişirilmesi için ideal bir unsurdur. 56 ve 95 ° C).

Bain marie
Senfoni

Otomatik su doldurma özelliğine sahip alıcı. GN tavaların sosları ve garnitürleri korumak için kullanılmasına izin verir

Makarna pişirici
Senfoni

Otomatik su doldurma özelliğine sahip termostatik kontrol, entegre sepetli tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

Panoramik fırın
Senfoni

XXL kavurma ve büyük paellalar için tasarlanmıştır.

Dokunmak
Senfoni

Suyun tam olarak şefin gereksiz hareket ve çabadan kaçınması gereken yere götürülmesini ve işyeri ergonomisini kolaylaştırmasını sağlar.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM