fagor dolap sistemi ve özellikleri.

FAGOR ŞOK SOĞUTUCULARI SARIN

 Şok soğutma gruplarına dön

Cook & Chill sistemini kullanan catering şirketleri veya restoranlar için özel olarak tasarlanan blast soğutucular, pişirme-soğutma-rejenerasyon zincirinde önemli bir unsurdur.


01

HACCP sistemi

Tüm patlama soğutucuları, gıda güvenliğini sağlamak, makine sıcaklıklarını izlemek ve kaydedilen alarmların görüntülenmesini sağlamak ve ayrıca gıda kontrolünün uygun şekilde denetlenmesini ve düzenlenmesini sağlamak için bir HACCP kontrol sistemine sahiptir.





02

yalıtım

Yalıtım 100 mm'dir ve karışık modellerde piyasa ortalamasından% 20 daha fazladır. Özellikle donmada daha iyi performans ve enerji kullanımında kayda değer bir azalma sağlar.


03

Kendi teknolojisi

Patlama soğutucular, hem soğutmada (+3 ºC'ye kadar) hem de donmada (-18ºC'ye kadar) optimum çalışma kalitesi sunar. Tasarımdan üretime kadar tüm geliştirme süreci Fagor Industrial'da gerçekleştirilmektedir.





04

İşlevsellik

Yüksek soğutucular, fırınların tepsi arabalarını doğrudan barındıracak şekilde tasarlanmıştır. Standart bir versiyon (bir kapılı) ve geçişli versiyon (iki kapılı, tünel tipi) vardır. Gelişmiş bir soğutma ünitesi kurma seçeneği vardır. Fagor Industrial, uzak gruplara standart veya geliştirilmiş bir sürümde tedarik etme seçeneği sunar.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM