fagor soğutma tezgahları özellikleri.

SOĞUTMALI TEZGAHLAR

 Ticari soğutmaya dön

MESLEKİ İHTİYAÇLAR İÇİN VERİMLİLİK VE KALİTE


Kapsamlı ticari soğutma sayaçları kataloğumuzla her türlü ihtiyaca yönelik çözümler sunuyoruz. Fagor Industrial frigorifik tezgahlar profesyonellere günlük işleri için bir dizi çözüm sunar. Alan azaltma, gıda güvenliği ile ilgili sorunlar veya kesintisiz üretim ihtiyacı gibi sorunları çözen bir ürün.

Piyasada benzersiz bir ürün yelpazesi ile konaklama sektöründe kullanılan standartlar (GN-700, Snack-600 ve Pasta) için farklı boyutlarda soğutma sayaçları ve Advance ve Concept serilerinde mevcut farklı seçenekler sunuyoruz. Her tezgah, cam kapılar veya çekmeceler, çalışma alanınıza bağlı olarak farklı yükseklikler vb.Gibi farklı özellikler içerebilir.





GLOBE nesil soğutmalı dolaplar, mutfak uzmanları göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. En düşük maliyetle optimum gıda muhafazasını garanti eden daha verimli bir soğutma teknolojisi. Avrupa'nın en önde gelen ticari soğutma üreticisi olarak ihtiyaçlarınızı ve tecrübelerimizi karşılamak için GLOBE nesli doğar. Hedefiniz bizimkiyle aynı, seçiminizi başarılı kılmak.


Önceliğimiz, kullanıcılarımıza, bu tür profesyonel ekipmanın gerektirdiği yoğun kullanıma dayanacak, ilk günkü kalite ve işlevselliği koruyan güvenilir, dayanıklı ve yetenekli bir ürün seçmenin güvenliğini sağlamaktır. Sağlamlığı ve ergonomiyi birleştiren ekipman, işi daha çevik ve konforlu hale getirir.


01

ELEKTRONİK KONTROLLER KULLANIMI KOLAY

Çeşitli işlevlere doğrudan erişim sağlayan işlevsel ve sezgisel elektronik kontrol


02

IPX5 KORUMASI

Kontrol paneli, kir ve şoka karşı daha fazla koruma sağlamak için kontrol tutucuya entegre edilmiştir. Su ve toza karşı IPX5 uluslararası koruma sınıfı.


03

KENDİNİ KAPATMA VE AÇIK AÇIK ÖZELLİK

Globe ürünleri, daha kolay yükleme ve boşaltma için kendiliğinden kapanan ve açık kalan özelliklerle donatılmıştır. Kendiliğinden kapanma: kapı 90 less'dan daha az açıldığında. Açık kal özelliği: 135 more'dan fazla açıldığında.


04

ERGONOMİK KULPLAR

Kapının tüm uzunluğunu kaplayan dikey yerleşik kapı kollarının tasarımı, engelsiz bir tasarım sağlarken kolay ve erişilebilir bir kavrama sunar.



05

BAKIM İÇİN KOLAY ERİŞİM

Monoblok kompakt sistemli dünya masaları, bakım işlemleri sırasında kolay erişim için önde soğutma ünitelerine sahiptir.


FONKSİYONEL VE ​​KOLAY TEMİZLİK



01

YÜKSEKLİK AYARLANABİLİR BACAKLAR

Ayarlanabilir ayaklarımız, çalışma yüzeyinizin yüksekliğini her kullanıcının ihtiyaçlarına göre düzenlemenizi sağlar. Ayrıca temizlik işlemleri için mutfak tabanına daha iyi erişim sağlarlar.


02

İÇ LED AYDINLATMA SİSTEMİ

Stratejik olarak üst ön taraftaki LED lambalar, bölmenin tamamı için optimum aydınlatma sağlar. LED'lerin daha düşük güç tüketimi, içeride ısı üretmedikleri için enerji tasarrufuna katkıda bulunur.


03

ÇIKARILABİLİR BİLEŞENLER

Temizliği kolaylaştırmak için masaların veya dolapların içindeki tüm bileşenler çıkarılabilir.



04

ANKASTRE DRENAJ

Tüm ünitelerimiz, atık suları kabinin içinden temizlemek için dahili bir tahliye ile donatılmıştır.


05

YUVARLAK KENAR DÖŞEME

Daha kolay temizlik için ürün yelpazemizde tek parça yuvarlak kenar döşeme.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM