fagor yatay çalışma dolap özellikleri.

SOĞUTMALI TEZGAHLAR - GASTRONORM - GN

 Soğutmalı tezgahlar

700 mm derinlikte ve Gastronorm boyutlu kaplar için Fagor Endüstriyel soğutmalı tezgahlar, günlük çalışma koşullarını iyileştiren daha verimli, uygun maliyetli ve sürdürülebilir bir ürün sunmak üzere tasarlanmıştır. Sağlam, ergonomik, fonksiyonel ve kolay temizlenebilir bir ürünle her kullanıcının gereksinimlerine uyum sağlamak için çok çeşitli versiyonlar ve seçenekler sunuyoruz.



EN ÇOK TALEP EDEN GEREKSİNİMLER İÇİN BÜYÜK ÇÖZÜMLER

Yeni GLOBE jeneratörü sayaçları, kullanıcı her zaman ihtiyaçlarına bir çözüm bulabilmesi için ADVANCE ve CONCEPT serilerini versiyonlar, modülasyon ve seçenekler açısından çeşitli alternatiflerle içerir.


TİCARİ SOĞUTMADA EN İYİ

Advance serisi, Fagor'un yenilikçilik ve en zorlu enerji verimliliği seviyelerine uyum konusundaki güçlü bağlılığını temsil ederek 2 ve 3 kapılı soğutma sayaçlarının hepsinde A Sınıfı elde ediyor.



01

YALITIM

İzolasyon, soğuk cihazların düzgün çalışması ve performansında anahtar bir faktördür. Daha yüksek performans elde etmenin yanı sıra, ADVANCE tablolarımızda daha iyi termal koruma ve daha düşük enerji tüketimi için 60 mm enjekte edilmiş poliüretan izolasyon bulunmaktadır


02

SIFIR ETKİ

Ozon tabakası üzerinde daha az çevresel etkiye sahip doğal, toksik olmayan gazlar. Ayrıca, ekipmanın soğutucu şarjını azaltarak kompresörlerin performansı artar ve ses seviyeleri en aza indirilir


03

HACCP SİSTEMİ

Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları Sistemi (HACCP). Gıda güvenliğini sağlayan, cihaz sıcaklıklarını izleyen ve kaydedilen alarmların görüntülenmesini kolaylaştıran, ayrıca gıda kontrolünün doğru denetimi ve düzenlenmesini sağlayan bir sistem.


04

TEMİZLİK

ADVANCE ürün yelpazemiz, kondenseri koruyan ve bakım ve temizliğini kolaylaştıran dahili filtrelere sahiptir.


05

ÇOKLU SİSTEM

Eşit bir sıcaklık korunacak şekilde cihaz üzerinden eşit ve sürekli dağıtım sağlayan akıllı hava sirkülasyon sistemi. Yiyeceklerin daha uzun süre korunmasına yardımcı olur ve enerji tüketimini azaltır


06

YARARLI ALAN

Soğuk dağıtım avantajlarına ek olarak, Monoblok soğutma ünitesi, CONCEPT serimizdeki dahili soğutma ünitesine kıyasla% 20 daha fazla hacim ile artırılmış dahili depolama sunar.


BENCHMARK OLARAK KALİTE

Concept serisi, en uygun fiyatlı ürün yelpazesi ile karakterize edilir, ancak hidrokarbon gazlarında (Globe Generation) mevcut olduğu için her zaman artan enerji verimliliği ve çevresel sürdürülebilirliği korur.

Piyasadaki benzersiz benzersiz genişlik yelpazesi ile Concept serisi, sadece standart Gastronorm bileşenlerini (700 mm derinlik) barındırmak için tasarlanmış boyutlarda değil, aynı zamanda Snack (600 mm derinlik) ve Pasta (800 derinlik mm ve Euronorm tepsileri) bileşenleri.



01

GÜÇLÜ

Ekipmanlarımızın sağlamlığı, kullanım ömürleri açısından kritik bir özelliktir, böylece profesyonel mutfakların yoğun kullanımına dayanabilecek cihazlarlardır


02

SIFIR ETKİ (HC Gazları)

Ozon tabakası üzerinde daha az çevresel etkiye sahip doğal, toksik olmayan gazlar. Ayrıca, ekipmanın soğutucu şarjını azaltarak kompresörlerin performansı artar ve ses seviyeleri en aza indirilir.


03

TEMİZLİK

Ürünlerimizin tasarımı, çabayı en aza indirmeyi amaçlamaktadır. Bu nedenle CONCEPT Gastronorm ürün yelpazesini tanımlarken mühendislerimiz, temizliği kolaylaştırmak için vidalar, yuvarlak kenarlar, kabartma vb. Gibi önemli ayrıntıları dikkate almıştır.



04

EKO FONKSİYON

Makinelerimizin performansını optimize eden bir işlev, böylece hiçbir kapının açılmadığı zamanlarda elektronik kontrol otomatik olarak sıcaklık ve zaman parametrelerini seçer, böylece soğutma ünitesi sadece gerektiğinde çalışır.



05

GÜVENİLİRLİK

Bize yüksek enerji verimliliği ve optimum soğutma kapasitesi seviyeleri sağlayan yüksek kaliteli, çevresel açıdan sürdürülebilir bileşenlerin kullanılmasıyla garanti edilir.

FAGOR SOĞUTMALI TEZGAHLAR - GASTRONORM - GN

Anahtar Kelimeler: fagor fagor tezgah dolap fagor dolap

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM