fagor üç kapılı yatay dolap özellikleri.

SOĞUTMALI TEZGAHLAR - APERATIF - 600 DERINLIK

 Soğutmalı tezgahlara dön

600 mm derinliğindeki Snack ürün yelpazemiz, sağlam, ergonomik, fonksiyonel ve kolay temizlenebilir bir ürünle küçük alanlara uyum sağlayan çok çeşitli soğutmalı tezgahlar sunmaktadır.


BENCHMARK OLARAK KALİTE

Concept serisi, en uygun fiyatlı ürün yelpazesi ile karakterize edilir, ancak hidrokarbon gazlarında (Globe Generation) mevcut olduğu için her zaman artan enerji verimliliği ve çevresel sürdürülebilirliği korur.

Piyasadaki benzersiz bir benzersiz genişlik yelpazesi ile Concept serisi, sadece Snack sayaçları (600 mm derinlik) için gereken alanı optimize etmek için tasarlanmış boyutlarda değil, aynı zamanda standart Gastronorm'u (700 mm derinlik) ve Pasta (800 derinlik mm ve Euronorm tepsiler) bileşenleri.


01

SIFIR ETKİ (Küre, gazlar HC)

Doğal hidrokarbon gazları (R290 VE R-600a) Ozon tabakası üzerinde daha az çevresel etkiye sahip doğal, toksik olmayan gazlar. Ayrıca, ekipmanın soğutucu şarjını azaltarak kompresörlerin performansı artar ve ses seviyeleri en aza indirilir.



02

GÜVENİLİRLİK

Bize yüksek enerji verimliliği ve optimum soğutma kapasitesi sağlayan yüksek kaliteli, çevresel açıdan sürdürülebilir bileşenlerin kullanımı.



03

SÜRÜM VE SEÇENEK ÇEŞİTLERİ

Deneyimlerimiz ve müşterilerimizle sürdürdüğümüz işbirliği politikası sayesinde, farklı pazarların ihtiyaçlarına uygun geniş bir ürün yelpazesi tasarladık.



04

TEMİZLİK

Ürünlerimizin tasarımı, çabaları en aza indirmeyi amaçlamaktadır. Bu nedenle, CONCEPT Snack serisini tanımlarken mühendislerimiz, temizliği kolaylaştırmak için vidalar, yuvarlak kenarlar, kabartma vb.Gibi önemli ayrıntıları dikkate almıştır.


05

KENDİNİ KAPATMA VE AÇIK AÇIK ÖZELLİK

Nesil GLOBE ürünleri, daha kolay yükleme ve boşaltma için kendiliğinden kapanan ve açık kalan özelliklerle donatılmıştır.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM