fagor seçenekli dolap özellikleri.

SOĞUTMALI DOLAPLAR IÇIN SEÇENEKLER

 Soğutmalı dolaplara dön

Fagor Industrial frigorifik dolaplar için mevcut çok çeşitli seçenekleri keşfedin.



KÜÇÜK DETAYLAR, BÜYÜK FARK

Küçük detaylar genellikle gerçekten fark yaratan detaylardır. Bu nedenle Fagor Endüstriyel soğutma dolapları çok çeşitli seçeneklere sahiptir, bu nedenle bu küçük detaylarla ilgilenir.



01

PEDAL AÇILIŞ

Pedal açıklığı, cihazı ellerinizi kullanmadan açmanızı sağlayarak kullanıcılara daha fazla esneklik sağlar. Sipariş verirken fabrikada monte edilmesi gereken isteğe bağlı bir aksesuardır.


02

ET ÇUBUKLARI

Köfteler doğrudan Gastronorm dolapları söz konusu olduğunda aperatif dolaplarındaki raflara ve bir çift paslanmaz çelik kılavuz üzerine monte edilir.


03

TAŞLARI

Dolapların bacakları, istenirse, bu soğutulmuş dolaplara gelişmiş hareket kabiliyeti ve kullanım esnekliği sağlamak için tekerleklerle değiştirilebilir.



04

KİLİT

Cam kapılı dolaplarda standart olarak her kapıda bir kilit bulunur. Modellerin geri kalanında, bir güvenlik özelliği olarak ekipmana ekleme seçeneği sunuyoruz.




05

TERS AÇILAN AÇMA

Soğutmalı dolaplar standart olarak sağdaki kol ile üretilmektedir. Bununla birlikte, ters kapı açılmasını talep etme seçeneği vardır, bu da kolun sol tarafa yerleştirildiği anlamına gelir.



06

AKSESUARLAR

Doğru aksesuarların seçilmesi, sorunsuz bir çalışma garantisidir. Gıdaların korunması söz konusu olduğunda, soğutma aksesuarları en değerli varlıklardan biridir. 

FAGOR SOĞUTMALI DOLAPLAR IÇIN SEÇENEKLERİ

Anahtar Kelimeler: fagor fagor buz dolap fagor seçenek

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM