fagor dik dolap özellikleri.

SOĞUTMALI DOLAPLAR - GASTRONORM - GN

Soğutmalı dolaplar 

Gastronorm (GN), sürece dahil olan tüm makineler aynı tip ölçümleri içerecek şekilde tasarlandığından, konaklama endüstrisinde gıda işlemeyi kolaylaştıran standartlaştırılmış ölçümlerin kullanılmasını sağlayan düzendir. Fagor Endüstriyel Gastronorm soğutma dolapları, çıkarma sırasında çubuk ızgaraları veya Gastronorm tepsileri devrilme riskini ortadan kaldıran kakma çatallı bir sistem kullanır.



EN ÇOK TALEP EDEN GEREKSİNİMLER İÇİN BÜYÜK ÇÖZÜMLER

Yeni GLOBE nesli iki çeşit gastronorm kabine sahiptir: ADVANCE ve CONCEPT. Her ürün serisi, kullanıcıların farklı gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır ve her zaman bizi üretici olarak onaylayan bir garanti sunar.




ADVANCE dolapları her zaman en zorlu kullanıcıların beklentilerini karşılamaya çalışan inovasyon ve teknolojiye olan bağlılığımızı temsil eder


01

HACCP SİSTEMİ

Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları Sistemi (HACCP). Gıda güvenliğini sağlayan, cihaz sıcaklıklarını izleyen ve kaydedilen alarmların görüntülenmesini kolaylaştıran, ayrıca gıda kontrolünün doğru denetimi ve düzenlenmesini sağlayan bir sistem.



02

ÇOKLU SİSTEM

Eşit bir sıcaklık korunacak şekilde cihaz üzerinden eşit ve sürekli dağıtım sağlayan akıllı hava sirkülasyon sistemi. Yiyeceklerin daha uzun süre korunmasına yardımcı olur ve enerji tüketimini azaltır.



03

YALITIM (80MM)

İzolasyon, soğuk cihazların düzgün çalışması ve performansı için anahtar bir faktördür. ADVANCE serisindeki 80 mm yalıtımımız, bu tip cihazlarda piyasada bulunabilecek en büyük yalıtım malzemesidir.



04

SIFIR ETKİ

Doğal hidrokarbon gazları (R-290 ve R-600a). Ozon tabakası üzerinde daha az çevresel etkiye sahip doğal, toksik olmayan gazlar. Ayrıca, ekipmanın soğutucu şarjını azaltarak kompresörlerin performansı artar ve ses seviyeleri en aza indirilir.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM