Fagor RAF TIPI BULAŞIK MAKINELERI teknik özellikler

ARTAN ÜRETİM KAPASİTESİ İLE SAĞLAM VE GÜVENİLİR MAKİNELER

Yüksek üretim makineleri genellikle restoran dünyasında gereklidir. Mevcut yüzey alanı sınırlı olduğunda, en iyi çözüm kompakt raf tipi bulaşık makinelerinde bulunur . Gereksinimler çok daha fazla üretkenlik ve daha fazla alan elde etmeyi gerektirdiğinde, modüler bulaşık makineleri yapıları nedeniyle idealdir. 
Fagor Industrial'da bunun tamamen farkındayız. Müşteri, Concept serisindeki kompakt ve modüler raf tipi bulaşık makinelerimiz ve giriş / çıkış aksesuarlarımızla ihtiyaçlarını en iyi karşılayan çözümü bulacağından emin.

01
PAZARDA PARA İÇİN EN İYİ DEĞER

Yeni Concept serisinde, artan üretim kapasitesi ve rakipsiz enerji verimliliği verileri (su ve elektrik tüketimi açısından) ile gerçekten sağlam ve güvenilir bir makine sunmak için derin bir mühendislik yeniden tasarım projesi geliştirilmiştir. Rekabetçi bir fiyata artan verimlilik ve daha düşük tüketim. Para için en iyi değeri.

02
ESNEKLİK

Bu yeni ürün yelpazesi, müşteri gereksinimlerini karşılamak için daha esnektir:

  • Tüm modellere entegre edilen frekans invertörü sayesinde 3 farklı hız ayarlamak mümkündür.
  • İstemci kurulumuna uyum sağlamak için sıcak ve soğuk su modelleri.
  • Tesisin sözleşmeli güç derecesine bağlı olarak bağlantı esnekliği. 
03
ECO RANGE, GAZ ENERJİLİ BULAŞIK MAKİNELERİ, PAZARDA BENZERSİZ BİR MODEL

Gazlı sıcak su jeneratörlerinin kullanımı ile Fagor, kullanıcıya enerji faturasında% 60'a varan tasarruf ve 3 yılda yapılan yatırımın geri kazanılmasını sağlayacak (enerji oranına göre) benzersiz bir model getiriyor. Piyasada devrim yaratacağına inandığımız eşsiz bir konsept.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM