fagor kore 900 devirmeli tava özellikleri.

FAGOR KORE 900 DEVİRMELİ TAVA 

Kore 900 ticari devirme tavaları , dört cihaz (kızartma tavası, tava, su ısıtıcısı ve kaynatma tavası ve bain marie) bulundurma imkanı sunan çok yönlü, yüksek kapasiteli makinelerdir.



01

çok yönlülük

Tavalarımızın sahip olduğu fonksiyonel elemanlar (50 ve 310 ° C arasında ayarlanabilir termostat, tankı doldurmak için su giriş musluğu) sayesinde dört farklı cihaz olarak kullanılabilirler:


Bir tava gibi: hafif kızarmış yiyecekler için. Tankı belirli bir yağ seviyesiyle doldurarak balık, ekmekli ürünler, yumurtalar vb.

Bir kızartma tavası olarak: ızgara veya “kuru pişirme” için. Altta ulaşılabilen sıcaklık sayesinde, deniz ürünleri, balık, et vb. Pişirmek için ızgara olarak kullanılabilirler.

Doğrudan ısı kaynatma tavası olarak: ıslak pişirme için. Soslar, güveçler, pirinç vb. Hazırlayabiliriz.

Bir bain marie olarak: tankın içinde minimum sıcaklığı korumak, sosları veya garnitürleri korumak veya hatta bain marie'de yemek pişirmek için.


02

Temizlik

Tavalarımızın tanklarını, gıdalarla temas eden malzemeler üzerindeki EN-203-3 kriterlerine uygun olarak kenarlar ve köşeler yuvarlak yarıçaplar ve açılarla yapılacak şekilde tasarlıyoruz. Kenarlardaki ve köşelerdeki bu yarıçaplar asla 3,5 mm'den az değildir, bu da tankın, özellikle paslanmaz çelik tanklarda temizlenmesini kolaylaştırır.

Doldurma musluğu ile tankın otomatik olarak su ile doldurulması temizlik görevlerini kolaylaştırır.

Tankı kaldırma olasılığı, temizlendikten sonra tamamen boşaltılmasını sağlar.

Geniş basma ağzı boşaltma işleminin hızlandırılmasına yardımcı olur. Görünürde oluk veya vida bulunmayan çift cidarlı kapak, temizliği kolaylaştırır.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM