fagor kore 900 serisi fritöz özellikleri.

FAGOR ÇİFT FRİTÖZ KORE 900 SERİSİ

Yüksek performanslı fritözler olarak kabul edilen Kore 900 ticari fritözler , hızlı bir başlangıç ​​zamanı ile doğru sıcaklıkta yağda kızartılmış büyük miktarlarda yiyecek üretmek için özel olarak kullanılan cihazlardır.




01

Elektrikli fritöz

Profesyonel mutfağınızın ihtiyaçlarını verimli bir şekilde karşılamak için Fagor Industrial'da size en iyi çözümü ve en yüksek kalitede sonuçları sunmak için dijital kontrollerle donatılmış ilk elektrikli fritözümüzü geliştirdik.


Dijital kumandalı ve 21 L kapasiteli yeni elektrikli fritöz, diğer fonksiyonların yanı sıra, yağ sıcaklığının son derece hassas elektronik kontrolünü, bir alarm ve bir “eritme” programı ile sepet başına zaman kontrol kartını içerir. Yani, bir profesyonel olarak ihtiyacınız olan her şey rahat ve güvenli bir şekilde çalışmak ve mutfağınızın mükemmellik seviyesini korumak için



02

Güç ve performans

Standart modüler fritözlerin sınıflandırılmasında, Fagor Endüstriyel fritözler piyasadaki en güçlü ve en yüksek performansa sahip olanlar arasındadır.

Çok hızlı ısınan ve yüksek güç: litre oranına (gaz modellerinde 1.00 kW / litreye kadar) sahip makinelerdir.




03

Temizlik

2 mm'lik tezgah içine entegre edilmiş kazanın yapısı, kapsamlı ve verimli temizliği kolaylaştırır.

Elektrikli modellerde devirme rezistans sistemi, tedarik edildikleri sıkıştırma kancası ile birlikte içeride rahatça temizlemek için direnç setinin 90º'den fazla döndürülmesini sağlar.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM