fagor ürün sistemleri ve özellikleri.

FAGOR  KOMPAKT PÜSKÜRTME GRUPLARI

 Şok soğutma gruplarına dön

Profesyonel catering hizmetlerinde gıda güvenliği ve hijyen bir öncelik olarak düşünülmelidir. Bu nedenle, ticari patlama soğutucuların kullanımı mutfaklarda zorunlu hale gelmiştir.

Soğutma / Dondurma sistemimiz HACCP sistemine (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktası Sistemi) dayalı en son standartlara uygundur ve ek sistemler tarafından kontrol edilebilir ve sertifikalandırılabilir.

Fagor Endüstriyel kompakt kumlama soğutucuları, taze ve pişmiş gıdaların sıcaklığını hızla düşürerek tazelik, hijyen ve kalitelerini korurken korur.



01

TEMİZLEMESİ KOLAY

Kavisli bağlantılar temizliği kolaylaştırır, iç parçalar kolayca çıkarılabilir ve eğimli drenaj artık sıvıların boşaltılmasını kolaylaştırır. Yüksek soğutucuların bir iç su toplama tepsisi vardır.


02

EV İÇİ TEKNOLOJİ

Modellerimiz karıştırılır, 90 dakikada soğutma döngüleri (90 toC ila 3 ºC) veya 240 dakikada dondurma (90 -C ila -18 ºC) gerçekleştirilir ve döngü sona erdiğinde yiyecekleri istenen sıcaklıkta tutar. Her döngüde 2 mod vardır: yiyeceğin tipine ve kalınlığına bağlı olarak güçlü / yumuşak (2 cm'den az veya daha büyük). Bu teknoloji en zorlu koşullarda test edilen çok rekabetçi bir performans ve güç seviyesine ulaşmamızı sağlıyor.


03

ÇOK YÖNLÜ

Raf raylarımız GN veya pasta tepsilerini barındırabilir ve yemek hizmetleri ve büyük restoranların gerektirdiği çok yönlülüğü sunar.



04

10 PROGRAM

Fagor kontrolü ve sezgisel menüsü cihazlarımızın kullanımını kolaylaştırır ve 10 programa kadar program oluşturulmasını sağlar. Döngü kontrolü zamana göre veya probu yiyeceğe sokarak yapılabilir. Prob kullanılmazsa, kontrol zamana göre otomatik olarak yapılacaktır.

FAGOR  KOMPAKT PÜSKÜRTME GRUPLARI

Anahtar Kelimeler: fagor fagor dolap fagor sistemler

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM