fagor kombi fırın sistem özellikleri.

FAGOR KOMBI FIRINLAR

 Fırınlara Dön

TÜM KOŞULLARI VE MEK ACCNLARI KONAKLAMAK İÇİN ÜRÜN ESNEKLİĞİ


Fagor Industrial felsefesine sadık kalan Advance nesil ticari kombi fırınlar , her mutfaktan en iyi şekilde yararlanacak şekilde tasarlanmıştır. Farklı özelliklerin yanı sıra gaz ve elektrik seçeneklerine sahip beş boyut sunuyoruz, bu da işletmenizin türü veya boyutu ne olursa olsun zevkinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü sunabileceğimiz anlamına gelir.


01

HER PROFESYONEL ŞART İÇİN BİR FIRIN

Düzinelerce model, 5 boyut, 3 farklı aralık. Her profesyonel gereksinim, uzun süre dayanacak şekilde üretilmiş sağlam, esnek bir fırınla ​​karşılanır.

02

KULLANIMI KOLAY

Sadelik her şeyden önce. Her fonksiyon parmaklarınızın ucunda. Ayrıca kendinden açıklamalı arayüzlere, ergonomik bir prob ve otomatik kendi kendini temizleme sistemine sahiptir. Pişirmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştıracak düzinelerce özellik.

03

MÜKEMMEL SONUÇLAR, MİNİMAL BÜZÜLME

Güçlü buhar jeneratörü ve optimum sıcaklık dağılımı sayesinde, Gelişmiş üretim fırınları minimum çekme ile mükemmel pişirme sonuçları elde eder. Tüm pişirme işlemi boyunca daha fazla sulu, daha homojen ısı dağılımı ve kıvam ve hepsinden önemlisi daha fazla hassasiyet.

04

BAKIM TASARRUFU

Müşteri hizmetleri ve teknik servis, kullanıcının satış sonrası ve bakım hizmetlerinde zamandan ve paradan tasarruf etmesini sağlayan sistemleri ve fonksiyonları içerecek şekilde geliştirilmiştir. Örnekler arasında tek bakım erişim noktası ve diğerlerinin yanı sıra izleme, yapılandırma, bakım ve kendi kendine kalibrasyon uygulamaları yer alır.

05

DAHA İYİ HİJYEN

İleri nesil fırınlarda, saf su buharı sürekli olarak yenilenir ve yanma fırın muhafazasının dışında gerçekleşir. Ürün yelpazesi, tüm ürün yelpazesinde çalışan çıkarılabilir conta veya fırının kabuğunun içeriden kaynaklanmış olması, kir birikmesini önlemeye yardımcı olmak gibi gıda güvenliği ile ilgili çeşitli iyileştirmelere de sahiptir.

06

İYİLEŞTİRİLMİŞ ÇALIŞMA ORTAMI

Şef için daha uygun bir fırın açma sistemi, ergonomik bir tutamağa sahip bir prob, gelişmiş manevra kabiliyetine sahip arabalar, sessiz brülörler ve çalışma alanını şüphesiz daha güvenli ve daha konforlu hale getiren daha iyi kendi kendini temizleme sistemleri.

07

DAYANIKLILIK

Gelişmiş fırınlar, tümü dayanıklı ve dayanıklı bir ürünü garanti eden yeni bir kulp, çift camlı kapı ve çift tekerlekler dahil olmak üzere yapıları ve taşıma sistemleri açısından önemli gelişmeler kaydetti.

08

ARTAN VERİMLİLİK

Gelişmiş üretim fırınları, daha küçük bir yüzey alanına daha fazla verimlilik sunar. Kolona monte edilebilirler, daha küçük bir alanda daha fazlasını sunarak mutfak çok yönlülüğünü geliştirebilirler.

09

ENERJİ VERİMLİLİĞİ

Fagor Industrial, enerji ve çevre tasarrufuna sıkı sıkıya bağlı. Gelişmiş fırınlar, daha az CO2 yayan ve kaynakları daha verimli kullanan yüksek verimli brülörlerle donatılmıştır.

DAYANIKLI FIRINLAR

Tamamen östenitik paslanmaz çelikten üretilmiştir, AISI-304 paslanmaz çelik iç mekana sahiptir. Gelişmiş nesil, tasarım ve sağlamlıkta üstündür.

01

DAHA ERGONOMİK KOL

Tüm fırınlarımızda daha sağlam ve ergonomik bir sap bulunur. Ayrıca her iki taraftan açılmalarını sağlayan ikili bir sisteme sahiptirler.

PAZARIN EN İYİ FIRINLARINDAN BİRİ

ADVANCE PLUS kombi fırınlar işlevsellikten ödün vermeyi reddeden profesyoneller için tasarlanmıştır. Bu fırınlar, piyasadaki en yüksek performansa sahiptir ve pişirme kalitesi, verimlilik ve güvenlik arasında mükemmel bir denge sağlar.

02
Fagor Dokunmatik
PARMAKLARINIZDA HER SEÇENEK

Gelişmiş nesil fırınlar, “Fagor Easy” ve “Fagor Cooking” gibi otomatik programları içeren sezgisel, kullanımı kolay 8 inç TFT dokunmatik ekrana sahiptir. Fagor Touch sistemi tamamen cam ile kapatılmıştır, temiz. Aynı zamanda su ve yağ lekelerini iter ve çizilmeye karşı son derece dayanıklıdır. Kapasitif teknolojisi geniş bir görüş açısı sağlar ve ekran lateks eldiven giyerken bile çalıştırılabilir.


03
Kombi Temizliği
MÜKEMMEL HİJYEN, GARANTİLİ GARANTİ

Otomatik temizleme sistemi mümkün olan en yüksek hijyen seviyesini sağlar. Combi Clean, her bir profesyonelin ihtiyacına uyacak şekilde tasarlanmış 5 temizleme programına sahiptir. Yıkama çevrimi, güçlü mekanik etki sağlayan ve bu nedenle deterjan ihtiyacını azaltan bir yıkama pompalı hidrolik sistem vasıtasıyla gerçekleştirilir. Ayrıca, tam gıda güvenliğini garanti etmek için temizleme işlemi beklenmedik bir şekilde kesildiğinde etkinleştirilen yerleşik bir güvenlik programına sahiptir.

04
Eko Buharlama
SÜREKLİ BUHAR: MÜKEMMEL PİŞİRME VE SAĞLIKLI GIDA

Fırın kabininden bağımsız ve ayrı olarak, Advance fırındaki güçlü buhar jeneratörü, mükemmel kalitede pişirme için sürekli olarak taze buhar sağlar, böylece yiyecekleri daha etli hale getirir. Sistem, 24 saatte bir pişirmeden sonra suyun sürekli olarak değiştirilmesini sağlar, böylece yüksek kalite sağlar ve fırında her zaman hijyen sağlar.


05
HA Kontrolü
SICAKLIK KONTROLÜ: RAHATSIZ LEZZET VE AROMA

HA Kontrolü, sıcaklığın düzgün ve sabit kalmasını sağlar, bu da en kaliteli sonuçlara dönüşür; görünüş, lezzet ve aroma bakımından rakipsiz yiyecekler. İki yönlü fan sistemi, gıdanın mükemmel pişirilmesini garanti eden optimum hava akışı sağlar. Fanların hızı, belirli bir zamanda belirli pişirme gereksinimlerini karşılayacak şekilde ayarlanabilir.

06
EZ Sensörü
OPTİMUM SONUÇLAR İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ HASSASİYET

Basit ve kullanımı çok kolay olan Advance prob, tüm pişirme işlemi boyunca hassasiyeti garanti etmek için gıda çekirdeğinden alınan bir sıcaklık okuması sağlar. EZ Sensörünün ergonomik tasarımı, kullanımı kolaylaştırır, şefin güvenliğini garanti eder ve her şeyden önce zamandan ve emekten tasarruf etmenize yardımcı olur.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM