Fagor FI-4000 I Flight Tip Tırnaklı Bulaşık Makinesi Elektrikli teknik özellikler

YÜKSEK PERFORMANSLI BİR ÇÖZÜM

Bazen, iyi bir şey yapmayı gerçekten öğrenmek için, en iyisine dikkat etmeniz gerekir. Ve en iyisi, bu durumda, yeni Concept tipi bulaşık makineleri serimizdir. Tam bir proses yeniden yapılandırmasının sonucu olarak, bu aralığı oluşturan makineler en yeni teknolojik yeniliklere sahiptir ve sağlamlık, güvenilirlik ve esnekliğin mükemmel bir örneğidir. Ayrıca, hem su hem de elektrik tüketimi açısından mükemmel bir çıktı kapasitesine ve grafik dışı enerji performans verilerine sahiptirler. Ve eğer bu yeterli değilse, bu yeni ürün yelpazesi piyasadaki en iyi fiyat-kalite ilişkisini sunar. Bu gerçekten profesyonel bir yıkama. İşleri böyle yaparsınız.

01
Mükemmel sonuç: mükemmel kurutma

İçerideki hava çekilir ve ısıtma elemanları vasıtasıyla
sıcaklıklarını 50/60 ºC'ye kadar yükselten türbinlere gönderilir.Karışık durumlarda bile mükemmel kurutma elde etmek için ardışık kurutma modülleri ekleme imkanı sunuyoruz.

02
Enerji harcamayın

Enerji geri kazanım sistemi tünelde üretilen buharı emer. Buhardan üretilen bu ısı
, enerji geri kazanım sistemine yönlendirildiği için geri kazanılır. Isı eşanjörü sayesinde buhardan üretilen ısı, daha sonra kazana gönderilen suyun sıcaklığını arttırmak için kullanılabilir.

03
Ritmine uyum sağlıyoruz

Uyarlamalı durulama sistemi düşük ve homojen tüketim sağlar. Durulamada kullanılan su miktarı her hıza adapte olur: hız ne kadar düşük olursa, gereken su miktarı o kadar düşük olur, çünkü bulaşıkların suyla temas ettiği süre artar.

04
Rahatınız bizim hedefimiz

Buhar tahliye sistemi 0-STEAM, buharın makineden kaçmasını önleyerek çalışma ortamında ideal bir iklimi garanti eder. Tüm faaliyet boyunca, yıkama tüneli buhardan kaynaklanan ısıyı geri kazanarak gereksiz masrafları azaltır.

05
Hazır, hazır, başla!

Makine girişinde bulunan fotosel, bulaşıkları algılar ve makineyi başlatır. Makine çıkışında, kayışın sonuna geldiğinde devam etmesini engelleyen bir dedektör de vardır.

06
Çünkü sürdürülebilir bir dünyaya inanıyoruz

Fagor Industrial'ın enerji tasarrufu felsefesine uygun olarak,
Avrupalı ​​üreticiler arasında eşsiz bir çözüm sunuyoruz : gaz bulaşık makineleri. Raf tipi bulaşık makineleri için, ECO modellerinde bir gaz jeneratörü kullanarak ve uçuş tipi bulaşık makineleri için, entegre jeneratörlü gaz modelleri ile.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM