Fagor dört gözlü ocak kuzuneli ocak teknik özllikler

Kore 700 ticari gazlı ocak, piyasadaki en güçlülerden biri olacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır ve sınırlı alanlarda yüksek performans sağlar.

Tava, tencere, tencere vb. Gibi çok çeşitli kaplar için uygundur. İsteğe bağlı kalburun kullanımı, et, balık, deniz ürünleri ve sebzelerin herhangi bir zamanda ızgaralanmasına izin verir.

Bir tencerenin özelliklerinin yanı sıra, gaz veya elektrikli fırın, yiyeceğin türüne ve ızgara yapılacak parçaların boyutuna bağlı olarak yiyecekleri kaplarda veya bir piliçte pişirme olasılığını ekler.   

01
En yüksek güvenlik ile maksimum güç

KORE 700 serisi piyasadaki en güçlü brülörleri sunmaktadır. Brülör başına maksimum 8 kW ile tüm şeflerin aradığı optimum güce ulaşmak mümkündür.
Ayrıca, brülörler, pilot ışığının ve termokuplun güvenliğini garanti edecek şekilde tasarlanmıştır ve onları herhangi bir darbelere karşı korur. 
Brülör difüzörleri ve ocak ızgaraları, brülör alevinin ızgaraların merkezine doğru yönlendirilmesini önlemek için tasarlanmıştır. 

02
Kolaylık

Derin çekilmiş yüzey üstü veya paslanmaz çelik fırın gibi bileşenler temizliği kolay ve rahat hale getirerek daha fazla hijyen sağlar.
Ayrıca, esnek gaz boruları onarım ve bakımı hızlı ve kolay hale getirerek zamandan ve emekten tasarruf sağlar.

03
Detaylara dikkat

Fırın, optimum kullanılabilirlik sağlamak için titizlikle tasarlanmıştır:
   - Anti-tip sistemli raylar, böylece ızgaraların stabilitesini arttırır.
   - Daha iyi performans ve düzgün ısı dağılımı sağlayan dökme demir fırın zemini.
   - Derin çekme çerçeve ve iç kapı sayesinde garantili mükemmel fırın kapağı.


Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM