Fagor co-400 bardak yıkama makinesi teknik özellikler

Fagor CO-400 Bardak Yıkama Makinesi

BÜYÜK MALİYET VERİMLİLİĞİ İLE GÜVENİLİR VE KONFOR

Fagor Endüstriyel cam yıkama makineleri serisi, çok yönlülüğü ve uyarlanabilirliği ile karakterize edilir ve küçük tabakları, bardakları, bardakları ve eşyaları yıkamak için tasarlanmıştır.


Profesyonel cam yıkama makinelerimiz yalnızca Concept serisinde ve iki farklı sepet boyutunda mevcuttur. Basit ve güvenilir ticari cam yıkama makinaları , çok basit ve kullanımı kolay garantili profesyonel sonuçlar sunar.

HERKES İÇİN MEVCUT SOSHİK TEKNOLOJİ

EVO nesil ticari bulaşık makineleri, teknolojinin ve sadeliğin el ele gidebileceğini düşünenler için idealdir. Pazardaki en yoğun kullanım için hazırlanan en verimli ve sağlam teknoloji ile kategorisinde bir kazanan. 400x400 mm sepetler için iki model sunuyoruz ve 270x350 mm sepetler için, 270 mm ve 220 mm kullanışlı iç yüksekliğe sahip bir model. Hepsi çift üst ve alt yıkama ve durulama sistemi ile birlikte gelir.

01

ÇOK YÖNLÜ

Mevcut cam yıkama modelleri, ön açık bulaşık makinelerine göre daha küçük boyutlu sepetlerin kullanılmasını mümkün kılar. Bu modellerle 400x400mm ve 350x350mm sepetleri kullanabilirsiniz.

02
EFFI-YIKAMA

Bu hidrolik sistem, tanktaki mükemmel temiz su ve makinenin tüm ömrü boyunca optimum hijyenik sıcaklığı korumak için dengeli güç ile birleştirilmiş yoğun mekanik hareket sunar - hepsi de vaat edilen verimliliği garanti eder. Sinner çemberinin en önemli faktörlerinden birini sağlayan etkili bir sistem: mekanik hareket. Aynı zamanda kimyasal ürünlerde tasarruf sağlar ve yıkama süresini azaltır.

03
KİT FELSEFESİ

Sadece temel versiyonları seçip gerektiğinde kitleri ekleyerek stoku azaltın ve siparişleri basitleştirin: deterjan dağıtıcısı ve tahliye pompası. Stokta birçok versiyona gerek yok. Kolay bileşen erişimi ve minimum kurulum riski ile kurulumu kolay kitler.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM