fagor 40 kg buz makinası sistem özellikleri.

FAGOR MODÜLER BUZ MAKİNELERİ MEVDUATI

Buz yatakları, tesislerde gerekli bir temini sağlamak için stokları garanti eder, piklerin geldiği zamanlar için düşük tüketim zamanlarında üretilen buzları depolar ve kısa sürede büyük miktarlarda buz gerekir.



1

GENİŞ ARALIK

Herhangi bir buz makinesine uyum sağlamak için çok çeşitli mevduatlarımız var. Her tank, seçtiğimiz modüler ekipman tipine bağlı olarak bir veya iki makine taşıyabilir.


2

KORUMA

AISI-304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve yüksek yoğunluklu izolasyon sayesinde buzun düzgün şekilde korunmasını sağlar.


01

Çok yönlülük ve esneklik

İkram, oteller, süpermarketler, spor ilaç merkezleri vb.Gibi her türlü ihtiyacı karşılamak için eksiksiz bir endüstriyel buz makineleri yelpazesine sahibiz. Her bir son müşterinin ihtiyaçlarına karşılık gelen ve granüle edilmiş farklı şekil ve boyutlarda buz küpleri sağlar buz veya yaprak buz. Büyük ölçekli üretim için modüler istiflenebilir makinelerimiz ve büyük izole buz depolama silolarımız var.



02

Teknoloji ve güvenilirlik

Makineler, yüksek sıcaklıklarda (43 ° C'ye kadar) dahil olmak üzere düzgün çalışmayı garanti etmek için tropikalleştirilmiştir. Hem üretim süresini hem de depolanan buz miktarını düzenlemek için sıcaklık problarına sahip elektrik paneli.



03

Basitlik, sağlamlık, güvenilirlik

AISI-304 paslanmaz çelik gövde, tüm makine bileşenlerine erişime izin vererek panellerden kolayca çıkarılabilir.



04

Hijyen ve temizlik

Modele bağlı olarak, buzdolabında su sirkülasyonu ve kalkerli elemanların kireç çözülmesi için bakımı kolaylaştıran bir temizleme düğmesi veya işlevi vardır. Gerekli tüm sağlık ve hijyen garantileri ile.


05

verim

Yüksek yoğunluklu yalıtım, kalite ve optimize edilmiş enerji kullanımı sağlar.


06

Ergonomi

Kurulum ve bakım işlerini kolaylaştıran tüm bileşenlere daha iyi erişim sağlayan bir tasarım.


07

Ekoloji

Tüm makineler% 100 geri dönüştürülebilir, çünkü tamamen sökülebilir ve bileşenleri geri dönüştürülebilir.

Teknik Servis

Teknik sevis bölgeleri ve almak istediğiniz bilgiler için lütfen iletişim sayfasını ziyaret ediniz.

İLETİŞİM